Η PD Neurotechnology κέρδισε το 2ο βραβείο στο Venture Fair 2018

on .

PD

9 Ιουλίου 2018: Η PD Neurotechnology, της οποίας η μονάδα έρευνας και τεχνολογίας έχει έδρα τα Ιωάννινα, κέρδισε το 2ο βραβείο στο Venture Fair 2018 που διοργανώθηκε από την THI (The Hellenic Initiative). Μεταξύ 10 υποσχόμενων ελληνικών, νεοφυών επιχειρήσεων (από την αρχική λίστα που συμπεριελάμβανε μερικές εκατοντάδες), κέρδισε την προσοχή και το ενδιαφέρον για το βασικό προϊόν της, το PD Monitor, το οποίο συνιστά μια πρωτοποριακή λύση για την παρακολούθηση και τη θεραπεία ασθενών που πάσχουν από τη νόσο του Πάρκινσον.   

Μέλη της THI (Τhe Hellenic Initiative) από τις Η.Π.Α., την Αυστραλία, τον Καναδά και την Ευρώπη παρέστησαν στο 4ο Annual Venture Fair που διοργανώθηκε από την ΤΗΙ καθώς και το 1ο Diaspora Summit της THI στην Αθήνα, σε μία διαρκή προσπάθεια κινητοποίησης της διασποράς για την ενδυνάμωση του μέλλοντος της Ελλάδα.

Ο Τάσος Μάνος, Business Director, Operations σχολίασε εκ μέρους της PD Neurotechnology: "Είμαστε ευτυχείς για αυτή τη μεγάλη διάκριση, η οποία αποδεικνύει ότι το επιχειρηματικό μας σχέδιο βρίσκεται στο σωστό δρόμο για την εκπλήρωση των στόχων μας".

Οι Γιώργος Στάμας και Ανδρέας Λιβέρης, επικεφαλής της The Hellenic Initiative, σχολίασαν: “Είμαστε εδώ για να ανταμείψουμε τα ρίσκα που παίρνουν όσοι πρωτοπορούν στην Ελλάδα”.