Δύο συλλήψεις νεαρών για αγοραπωλησία ναρκωτικών

on .

DENDRYLIA 28 8 18

• Νέες υποθέσεις ναρκωτικών εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ηπείρου, για τους οποίους η εξάρθρωση κυκλωμάτων, τα οποία είτε περνούν από την Ήπειρο με προορισμό άλλες περιοχές της Ελλάδας, είτε δρουν εντός της περιφέρειας, αποδεικνύεται ότι αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.
Για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα δυο νεαροί ημεδαποί, ηλικίας 25 και 21 ετών,

ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας 42χρονος κατηγορούμενος για προμήθεια.
Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων δράσεων οι αστυνομικοί εντόπισαν βραδινές ώρες στην παραλιακή οδό Ηγουμενίτσας – Δρεπάνου τον 25χρονο και κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 28 ναρκωτικά χάπια και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 1,2 γραμμαρίων.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο νεαρός προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά χάπια έναντι χρηματικού ποσού, από τον 42χρονο, ενώ την κάνναβη την αγόρασε από τον 21χρονο συλληφθέντα.

Και 4 χασισόδεντρα
Στο μεταξύ, όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που προτιμούν να «καλλιεργήσουν» την δική τους φυτεία και να μην ρισκάρουν την μεταφορά της κάνναβης από την Αλβανία.
Σ’ αυτό το πλαίσιο, συνελήφθη σε δασική περιοχή στο Πατιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας ένας 63χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από έρευνα εντοπίστηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,65 έως 2,45 μέτρα, τα οποία φρόντιζε ο 63χρονος συλληφθείς.
Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 5 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ την αστυνομική έρευνα και προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.