«Φρένο» σε 192 κιλά χασίς από αστυνομικούς της Ηπείρου

on .

NARKOTIKA THESPROTIA

• «Φρένο» σε 192 κιλά χασίς έβαλαν οι αστυνομικοί της Ηπείρου το βράδυ της Δευτέρας, οι οποίοι σε δυο διαφορετικές επιχειρήσεις συνέλαβαν τέσσερα άτομα (δυο Έλληνες και δυο αλλοδαπούς), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.
• Στην πρώτη περίπτωση στη Νεράιδα Θεσπρωτίας, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με άνδρες της Ειδικής Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος συνέλαβαν δύο ημεδαπούς (έναν 47χρονο και μια 46χρονη) διότι μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 99 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 106 κιλών και 740 γραμμαρίων.
• Σε μια άλλη αστυνομική επιχείρηση στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί (ένας 21χρονος και μια 20χρονη) διότι μετά από έρευνα που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών 85 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 85 κιλών και 915 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, επρόκειτο να οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση διενεργούν -κατά περίπτωση- η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.