Νεότερα Δεδομένα στην Υπογονιμότητα και την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή

on .

YPOGONHMOTHTA AFISA 6 9 18

• «Νεότερα Δεδομένα στην Υπογονιμότητα και Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή» είναι το θέμα της Επιστημονικής Εκδήλωσης, που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «Du Lac», το τριήμερο 14 - 16 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και της Ελληνικής Εταιρείας Γονιμότητας και Στειρότητας.
Στην εκδήλωση θα τεθούν επί τάπητος όλα τα νέα δεδομένα και σημαντικές εξελίξεις των τελευταίων ετών στον τομέα της Αναπαραγωγικής Ιατρικής.
Επιστήμονες από τα μεγαλύτερα δημόσια και ιδιωτικά Νοσηλευτικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού που έχουν διακριθεί στους τομείς της Υπογονιμότητας και της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, αλλά και διεθνώς αναγνωρισμένοι επιστήμονες του εξωτερικού, θα βρεθούν στα Γιάννενα, προκειμένου να συμμετέχουν στο Συνέδριο παρουσιάζοντας καινοτόμα θέματα.
Οι εργασίες της επιστημονικής εκδήλωσης, θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 10 π.μ.. Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει επίσης Προσυνεδριακό Σεμινάριο που απευθύνεται κυρίως σε ειδικευόμενους και φοιτητές, Θεωρητικό Σεμινάριο στην Υστεροσκόπηση και Στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Ο ρόλος της Μαίας στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή». Το Σεμινάριο, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου, ώρες 18:00-20:30, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.