«Ημέρα Καριέρας» τον Νοέμβριο από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

on .

kariera

• Την καθιερωμένη πια εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα Καριέρας 2018» θα διεξάγει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων μέσω της Δομής Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας την Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς τον επιχειρηματικό και επιχειρησιακό κόσμο της πόλης να συμμετάσχει σ’ αυτήν, με σκοπό την ανάπτυξη μιας σταθερής και εποικοδομητικής συνεργασίας και τη στήριξη νέων ανθρώπων στη σύνδεσή τους με τον παραγωγικό ιστό της χώρας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η «Ημέρα Καριέρας 2018» είναι ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που αποσκοπεί, μεταξύ άλλων, στη δημιουργία ευκαιριών γνωριμίας και δικτύωσης μεταξύ των φοιτητών και αποφοίτων με τα στελέχη των επιχειρήσεων για τη διερεύνηση δυνατοτήτων συνεργασίας, στην εκπαίδευση φοιτητών και αποφοίτων σε θέματα δικτύωσης και διαχείρισης της σταδιοδρομίας τους και στην ενίσχυση της σύνδεσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με την αγορά εργασίας.
* Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή των επιχειρήσεων/φορέων στην «Ημέρα Καριέρας 2018» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι χωρίς κόστος. Πληροφορίες υπάρχουν στον ιστότοπο: http://careerday.dasta. uoi.gr/ και η εταιρική αίτηση συμμετοχής στο σύνδεσμο: goo.gl/ VM7YDT. Επιπλέον πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις στη τη Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας, στα τηλ.: 26510 07278 ή 09051 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..