Νέα έργα σε Πεδινή και Νησί μπαίνουν σε φάση υλοποίησης

on .

GIANNENA NHSI LIMNH

• Δύο ακόμη σημαντικά έργα για το Δήμο Ιωαννιτών μπαίνουν σε φάση υλοποίησης καθώς υπεγράφησαν χθες από το Δήμαρχο, Θωμά Μπέγκα, οι συμβάσεις με τους αναδόχους.

Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Κατασκευή βασικής υποδομής στη νέα επέκταση ΔΚ Πεδινής», συνολικού προϋπολογισμού 179.000 ευρώ κι αυτό με τίτλο «Έργα αναβάθμισης και βελτίωσης υποδομών ΔΕ Νήσου» με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ, τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από ίδιους πόρους.
Σε ότι αφορά το πρώτο, περιλαμβάνονται εργασίες κατασκευής, βελτίωσης και συντήρησης οδών στη νέα επέκταση της Δημοτικής Κοινότητας Πεδινής, ενώ στο δεύτερο προβλέπονται εργασίες ηλεκτροφωτισμού σε τμήμα του Νησιού, επισκευή δημοτικών τουαλετών και αποκαταστάσεις σε καλντερίμια.
«Έχοντας αφήσει πίσω μας για τα καλά τις γραφειοκρατικές δυσκολίες, τις αλλαγές του νόμου για τους διαγωνισμούς των έργων κι άλλα εμπόδια που έφεραν σημαντικές καθυστερήσεις στην συμβασιοποίηση των έργων που είχαμε εντάξει στο τεχνικό μας πρόγραμμα, προχωράμε πια αποφασιστικά και γρήγορα στην επόμενη φάση. Στην φάση της συμβασιοποίησης των έργων σε όλη την έκταση του Δήμου Ιωαννιτών που σημαίνει υλοποίηση», δήλωσε, μεταξύ άλλων, μετά την υπογραφή των συμβάσεων ο Δήμαρχος.