Χρηματικά έπαθλα από την Τράπεζα Ηπείρου

on .

TSOYKANELHS MYZHTHRA SPYRIOYNHS 13 9 18

• Τα χρηματικά έπαθλα που θεσμοθέτησε πέρυσι και θα δοθούν και φέτος από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, ανεβάζουν το επίπεδο ανταγωνισμού του 12ου Γύρου της Λίμνης. Συγκεκριμένα, η Τράπεζα Ηπείρου, θα επιβραβεύσει με 600 ευρώ τον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα, που θα κόψουν το νήμα του τερματισμού, με 300 ευρώ τους δεύτερους και με 150 ευρώ τους τρίτους.
Για μια συνειδητή επιλογή υποστήριξης του Γύρου Λίμνης έκανε λόγο, χθες σε συνέντευξη Τύπου, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου κ. Μαρία Μυζήθρα, σημειώνοντας πως δεν είναι απλά ένα αθλητικό γεγονός, που τιμά την πόλη των Ιωαννίνων και όλη την Ήπειρο, αλλά έχει και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που αποτελούν στοιχεία της εταιρικής πολιτικής κοινωνικής ευθύνης της Τράπεζας Ηπείρου.
Ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τα Γιάννενα και την Ήπειρο χαρακτήρισε τον Γύρο Λίμνης και ο εντεταλμένος εκτελεστικός σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου Βασίλης Τσουκανέλης, τονίζοντας πως επάξια έχει κατακτήσει μια από τις υψηλότερες θέσεις στα δρομικά γεγονότα όλης της χώρας.
«Η θεσμοθέτηση των χρηματικών επάθλων αποτελεί ένα κίνητρο, για να έχουμε στα Γιάννενα την ελίτ των δρομέων μεγάλων αποστάσεων, αλλά επιπλέον έρχεται να στηρίξει τους αθλητές στους στόχους και τα αγωνιστικά τους προγράμματα», τόνισε ο Διευθυντής του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων Ηλίας Σπυριούνης, ο οποίος χαρακτήρισε πολύ σημαντική την προσφορά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως θα υπάρξει συνεργασία και στις μελλοντικές διοργανώσεις.