«Χειροπέδες» σε 31χρονο που μετέφερε 41 κιλά χασίς

on .

NARKOTIKA DEMATA 16 9 18

• Δεν έχουν τέλος οι υποθέσεις διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών που φτάνουν στη χώρα μας από την γειτονική Αλβανία, αλλά και αυτές που καλλιεργούνται εντός Ηπειρωτικού εδάφους.
Η ΕΛ.ΑΣ., η οποία έχει χαρακτηρίσει το 2018 ως έτος ναρκωτικών κι έχει θέσει στην κορυφή της ατζέντας την εξάρθρωση κυκλωμάτων ή μεμονομένων διακινητών, αποδεικνύει με τις συνεχείς επιτυχίες της ότι βρίσκεται σε καθημερινή βάση επί ποδός, «οργώνοντας» όλη την περιφέρεια!
Το τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε προχθές τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό (στο ύψος της Τύριας Ιωαννίνων). Αστυνομικοί της Μεικτής Ομάδας Συνοριακής Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου, το οποίο οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός και μετά από έρευνα βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του οχήματος, τρεις σάκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη.
Συνολικά, κατασχέθηκαν: 30 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 41 κιλών και 600 γραμμαρίων, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων οχημάτων κι ένα κινητό τηλέφωνο.