Αδειοδοτήθηκαν από τον Δήμο τα γήπεδα του Α.Ο. Ανατολής

on .

GHPEDA ANATOLHS 20 9 18

• Υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Ιωαννιτών και αναρτήθηκε στην Διαύγεια η απόφαση αδειοδότησης των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Αθλητικού Ομίλου Ανατολής. Η άδεια περιλαμβάνει την καταλληλότητα των αγωνιστικών χώρων, των χώρων άθλησης και λοιπών χώρων που προορίζονται για την εξυπηρέτηση των αθλητών, προπονητών, διαιτητών (αποδυτήρια, ιατρείο, κλπ.) και την καταλληλότητα των λοιπών χώρων της αθλητικής εγκατάστασης. Ο ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός θεατών στις κερκίδες, κατά την διεξαγωγή κάθε αθλητικής συνάντησης ή αγωνίσματος ανέρχεται στους πεντακόσιους.
Οι αθλητικές εγκαταστάσεις βρίσκονται στα αστικό ιστό της πόλης των Ιωαννίνων, δίπλα ακριβώς από τη Λίμνη. Περιλαμβάνουν γήπεδο με φυσικό χόρτο, γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα και βοηθητικό γήπεδο με φυσικό χόρτο. Έχουν δηλωθεί ως έδρα από τη Γυναικεία Ομάδα του Α.Ο. Ανατολής για τη συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική Κατηγορία ποδοσφαίρου Γυναικών.
Ταυτόχρονα χρησιμοποιούνται ως έδρα από την Ανδρική Ομάδα του Α.Ο. Ανατολής στην Α’ Κατηγορία και από την αντίστοιχη της Α.Ε. Ραφταναίων στη Β’ Κατηγορία Ερασιτεχνών Ε.Π.Σ. Ηπείρου.