Νέο Αεροδρόμιο στις αρχές του 2019

on .

MANTAS AERODROMIO 24 9 18

• To αεροδρόμιο Ιωαννίνων επισκέφθηκε χθες κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων με τη συμμετοχή του βουλευτή Ιωαννίνων και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Χρήστου Μαντά και του συντονιστή της Ν.Ε Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Άρη Σπέγγου.
Κατά την επίσκεψη ενημερώθηκαν από τον αερολιμενάρχη κ. Μητσιμάρη, τον κ. Καραθανάση εκ μέρους της επιβλέπουσας αρχής του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, καθώς και από εκπροσώπους της αναδόχου εταιρίας.
Στην ανακοίνωση χαρακτηρίζουν, σημαντική κατάκτηση την ολοκλήρωση του νέου συστήματος προσέγγισης των αεροσκαφών, ενός πάγιου και πολύχρονου αιτήματος, που θα επιλύσει σε σημαντικό βαθμό την δυνατότητα προσγείωσή τους στο νέο αεροδρόμιο.
«Είμαστε στη διάθεσή σας, όπως πάντα, για να συμβάλλουμε στην επιτάχυνση των έργων ώστε στις αρχές του 2019 τα Γιάννενα και η Ήπειρος να έχουν το καινούργιο δικό τους αεροδρόμιο», τόνισε, μεταξύ άλλων, στην τοποθέτησή του ο Γιαννιώτης βουλευτής.
Από την πλευρά του ο κ. Μητσιμάρης περιέγραψε όλα τα μεγάλα προβλήματα που έχουν επιλυθεί, όπως η εγκατάσταση δεξαμενών καυσίμων και ο εφοδιασμός τους και με καύσιμα γενικής αεροπορίας, η κατασκευή της αίθουσας αναχωρήσεων κατά 90%, της αίθουσας αφίξεων κατά 50%.