Συμβατά με την αγνοούμενη 26χρονη τα ευρήματα του Ιατροδικαστή

on .

SKELETOS

• Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι το κρανίο που βρέθηκε σε τάφρο της Βιομηχανικής Περιοχής Πρέβεζας, ανήκει στην 26χρονη Αγ­γε­λική Πεπόνη, η οποία είναι εξαφανισμένη από το 2010.
Πέραν του γεγονότος ότι δεν υπάρχει στην Αστυνομία άλλη ανοικτή υπόθεση εξαφάνισης γυναίκας στην περιοχή της Πρέβεζας, από την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποίησε ο κ. Θ. Βουγιουκλάκης διαπιστώθηκε ότι τα ευρήματα είναι συμβατά με την Αγγελική Πεπόνη, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Την τελική απάντηση θα δώσει πάντως η εξέταση DNA, καθώς ήδη έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας δείγμα συγγενή της εξαφανισμένης, προκειμένου να υπάρξει διασταύρωσή του με αυτό του κρανίου.
Οι νέες εξελίξεις ξαναφέρνουν στο επίκεντρο, τις δηλώσεις και τις αντιφάσεις που είχε πέσει μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο τούνελ», ο τότε 59χρονος φίλος της 26χρονης σχετικά με την εξαφάνισή της, καθώς και το βαρύ ποινικό μητρώο που έχει καθώς στα χρόνια που μεσολάβησαν είχε καταδικαστεί για υποθέσεις ναρκωτικών.
Από το πόρισμα θα καθοριστεί και η συνέχεια της αστυνομικής έρευνας, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι η Αστυνομία θα ανοίξει το φάκελο της εξαφάνισης για να ερευνήσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας σε βάρος της Αγγελικής Πεπόνη.
Προς την κατεύθυνση αυτή δείχνουν άλλωστε και οι εξονυχιστικές έρευνες που άρχισαν στην περιοχή που βρέθηκε το κρανίο, από άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ και της ΛΕΚ Πρέβεζας, προκειμένου να εντοπιστούν οστά της γυναίκας, αλλά και τυχόν άλλα ευρήματα που θα μπορέσουν να «φωτίσουν» το μυστήριο του θανάτου της. Ήδη ξεκίνησε προσπάθεια να αδειάσει από νερά η τάφρος, προκειμένου να ερευνηθεί εξονυχιστικά η περιοχή.