Καλλιεργούσε κάνναβη στο ισόγειο του σπιτιού του!

on .

KANABH 24 10 18

• Επικερδής «δραστηριότητα» είναι η καλλιέργεια κάνναβης από πολίτες που την προωθούν στο εμπόριο ή τη θέλουν ακόμα και για ίδια χρήση. Είναι όμως και επικίνδυνη, καθώς η Δίωξη Ναρκωτικών… καραδοκεί και συχνά εντοπίζει τους επίδοξους καλλιεργητές στέλνοντάς τους στη φυλακή!
Αυτό συνέβη με έναν 26χρονο, ο οποίος συνελήφθη σε χωριό του Δήμου Ζίτσας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.

Μέσα στο σπίτι του!
Ειδικότερα, ο νεαρός δράστης εντοπίστηκε στο χωριό του και συνελήφθη κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, στο πλαίσιο της οποίας διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη με την χρήση ειδικού εξοπλισμού, σε ισόγειο χώρο του σπιτιού του!
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 26χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους 106,3 γραμμαρίων, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1,8 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με σπόρους κάνναβης, εξοπλισμός για καλλιέργεια (ηλεκτρικό ρολόι – χρονόμετρο, ηλεκτρικός διακόπτης με χρονόμετρο, ηλεκτρικός μετασχηματιστής, μεταλλικός σωλήνας εξαερισμού, πλαστικός σωλήνας, τρεις μεταλλικοί προβολείς, δύο πλαστικά κυτία) καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων.