Έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. σχεδιάζει η Κυβέρνηση!

on .

ASTYNOMIKO KAPELO

• «Η αποχωρούσα κυβέρνηση, δρομολογεί ως φαίνεται έκτακτες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, με σκοπό να αλώσει κομματικά και τη δημόσια τάξη. Σύμφωνα με καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ), ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί εν κρυπτώ και Προεδρικό Διάταγμα για να προχωρήσει σε έκτακτες κρίσεις το αμέσως προσεχές διάστημα, ενώ γνωρίζει ότι ούτως ή άλλως θα γίνουν τακτικές τον Ιανουάριο του 2019», τονίζει σε χθεσινή της ανακοίνωση η ΝΔ.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει πως «για τις μεθοδεύσεις αυτές», η ηγεσία της ΠΟΑΞΙΑ ζήτησε και είχε συνάντηση με τους αντιπροέδρους της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη και Άδωνι Γεωργιάδη.
«Οι αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους της ΠΟΑΞΙΑ ότι η επόμενη κυβέρνηση θα δώσει στην αστυνομία όλες τις δυνατότητες για να επιτελέσει την αποστολή της. Κατέστησαν παράλληλα σαφές, ότι η Νέα Δημοκρατία θα αξιοποιήσει κάθε μέσο που διαθέτει από τη θέση της, προκειμένου η ηγεσία της αστυνομίας να μην καταστεί παράρτημα της Κουμουνδούρου. Σε κάθε δε, περίπτωση, η επόμενη κυβέρνηση θα αξιολογήσει τις κρίσεις και τις μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ», επισημαίνει η Πειραιώς.