Αναρτήθηκε η πρόσκληση για εκπαιδευτές ενηλίκων

on .

DIA BIOY MATHISH

• Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου για θέσεις εκπαιδευτών ενήλικων στα «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Νέα Φάση». Η Πρόσκληση βρίσκεται στο link: https://www.inedivim.gr/ανακοινώσεις/θέσεις-εκπαιδευτών-ενηλίκων-στα-κέντρα-διά-βίου-μάθησης-νεα-φαση-πρόσκληση-εκδήλωσης.
Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων είναι έως τις 6 Νοεμβρίου. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλουν στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορές τα δικαιολογητικά τους εντός σφραγισμένου φακέλου διάστασης Α4 έως και τις 9 Νοεμβρίου στη δ/νση: Αχαρνών 417 και Κοκκινάκη Τ.Κ. 11143, στο Τμήμα Κεντρικής Γραμματείας 2ο όροφος.

Ο Παντελής Κολόκας
Όπως δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας, «ένα επιτυχημένο πρόγραμμα που έχουμε «τρέξει» τα τελευταία χρόνια ξεκινά και πάλι. Είναι ένα πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα να επιμορφωθούν δωρεάν εκατοντάδες πολίτες αποκτώντας γνώσεις σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα μέσα από τα τμήματα εκπαίδευσης. Είναι επίσης σημαντικό ότι σε περιπτώσεις πολιτών ευπαθών κοινωνικών ομάδων, μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα τους δίνεται η ευκαιρία να αυξήσουν τις δυνατότητες απασχόλησής τους, αποφεύγοντας τον κοινωνικό αποκλεισμό».