Η Δημοτική Αρχή καταδικάζει τους βανδαλισμούς στο Πάρκο Περάματος

on .

PARKO PERAMA ZHMIES 1 29 10 18

• Πρωτοφανείς εικόνες βανδαλισμού αντικρίζει κανείς στο παραλίμνιο παρκάκι του Περάματος, ειδικά στις κτιριακές εγκαταστάσεις του, οι οποίες έχουν λεηλατηθεί καθώς παραμένουν απ’ την παράδοσή του και μέχρι σήμερα αναξιοποίητες και απροστάτευτες.
Μετά τη δημοσιότητα που έλαβε πρόσφατα το θέμα, η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων σε ανακοίνωσή της καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο το βανδαλισμό που υπέστη ο οικίσκος στο λιμανάκι και δηλώνει πως θα συνεχίσει τη μάχη της δημιουργίας σε πείσμα των οπαδών της καταστροφής.
Για πολλοστή φορά η Δημοτική Αρχή απευθύνει έκκληση προς όλους τους φορείς να σκύψουν με σοβαρότητα πάνω από το θλιβερό αυτό φαινόμενο που παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν.
Ωστόσο, σπεύδει να υπενθυμίσει σε ότι αφορά ότι οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου έχουν περιέλθει πια στην διαχείριση του Σπηλαίου Περάματος κι αυτό άμεσα έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες προκείμενου να αποκατασταθούν οι ζημιές.
Η απόφαση αυτή, όπως αναφέρει, λήφθηκε αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο που είχε η Δημοτική Ενότητα Περάματος στη διεκδίκηση του έργου, καθώς και τη διαχρονική προσφορά του Σπηλαίου στην περιοχή του Περάματος αλλά και την εμπιστοσύνη με την οποία το περιβάλλουν οι κάτοικοί του.
Πάντως, η Δημοτική Αρχή έχει ήδη κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων.