Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 63χρονος που μετέφερε 20 κιλά χασίς!

on .

NARKOTIKA

• Σε διαρκή μάχη με τα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών βρίσκονται οι αστυνομικοί σε όλη την Ήπειρο, προχωρώντας σε καθημερινή σχεδόν βάση, σε στοχευμένες «επιχειρήσεις» που στόχο έχουν να σταματήσουν φορτία χασίς που προορίζονται για το εσωτερικό της χώρας μας.
Σ’ αυτό το πλαίσιο, οι συντονισμένες ενέργειες των ανδρών της Δίωξης Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών στη Δάφνη Θεσπρωτίας οδήγησαν χθες το μεσημέρι στη σύλληψη 63χρονου ημεδαπού, οδηγού Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ο οποίος έκρυβε στο αμάξωμα του οχήματος ποσότητα κάνναβης.
Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, κάτω από το χώρο της καμπίνας των επιβατών 40 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 20 κιλών και 846 γραμμαρίων.
Σημειώνεται ότι ο 63χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, για υπόθεση μεταφοράς παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.
Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, επρόκειτο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.