Συνελήφθη 45χρονος να μεταφέρει 37,9 κιλά χασίς

on .

NARKOTIKA 12 11 18

• Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στο 70ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών 45χρονος αλλοδαπός, ο οποίος με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του μετέφερε φορτίο με ναρκωτικά. Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο σάκοι που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 37, 900 κιλών και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 14,3 γραμμαρίων. Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Μετά από έντεκα μήνες εξιχνιάστηκε κλοπή σε αυτοκίνητο
• Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση παραβίασης σταθμευμένου αυτοκινήτου που είχε γίνει τη νύχτα της 29ης Δεκεμβρίου 2017 στα Γιάννενα. Δράστες ήταν δύο Έλληνες 19 και 20 ετών και μία 17χρονη αλλοδαπή. Οι τρεις τους είχαν διαρρήξει το αυτοκίνητο από το οποίο είχαν κλέψει ένα κυνηγετικό όπλο και 25 φυσίγγια. Το κλεμμένο κυνηγετικό όπλο βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Συνελήφθη 32χρονος καταζητούμενος για κλοπές
• Στην Κακαβιά από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 10ου Τακτικού Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών καθώς και Διάταξη Προέδρου Εφετών Αθηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Με… γεμάτες τσέπες ταξίδευε για Αλβανία
• Με 21.000 ευρώ στις τσέπες επιχείρησε Αλβανός υπήκοος να μεταβεί από την Ελλάδα στην πατρίδα του. Στον έλεγχο που του έγινε στο Τελωνείο Μέρτζανης εντοπίστηκαν τα χρήματα και από τη στιγμή που δεν είχε υποβάλλει την απαιτούμενη δήλωση του επεβλήθη πρόστιμο 25% επί του συνολικού ποσού που είχε μαζί του.

Κυκλοφορούσαν με πλαστές βουλγάρικες ταυτότητες
• Στη Μεταμόρφωση Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, 20, 35 και 40 ετών, οι οποίοι στον έλεγχο που τους έγινε επέδειξαν πλαστές ταυτότητες Βουλγαρίας. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία για πλαστογραφία, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και παράνομη είσοδο στη χώρα, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.