Ανανεώνονται οι πρώτες 300 κλίνες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

on .

NOSOKOMEIO PANEP

• Με το ποσό των 600.000 € για την αγορά 300 κλινών νοσηλείας, ενισχύεται από το Υπουργείο Υγείας το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ιωαννίνων, όπως ανακοινώθηκε χθες από τη Διοίκησή του, η οποία προσθέτει πώς ήδη το κονδύλιο αυτό έχει εγγραφεί στην τελευταία τροποποίηση του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου που βρίσκεται στη διαδικασία έγκρισης.

Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με τη Διοίκηση, επιταχύνει και φέρνει πιο κοντά την υλοποίηση του στόχου της Διοίκησης και των Υπηρεσιών για την πλήρη ανανέωση των από τριακονταετίας 760 κλινών νοσηλείας του Νοσοκομείου.

Τις τελευταίες μέρες έχει εγκριθεί επίσης από την 6η ΥΠΕ, η σκοπιμότητα προμήθειας 100 σύγχρονων ηλεκτρικών κλινών ενώ έχει κατατεθεί το αίτημα και το Τεχνικό δελτίο για την προμήθεια 300 κλινών επιπλέον, η χρηματοδότηση των οποίων θα επιδιωχθεί να γίνει μέσω της Περιφέρειας Ηπείρου.

Το Νοσοκομείο έλαβε επίσης 1.500.000€ μέσα στο Δεκέμβριο για την κάλυψη των απρόβλεπτα αυξημένων αναγκών σε φάρμακο και ιδιαίτερα των ογκολογικών. Καταλήγοντας, με την ευκαιρία ολοκλήρωσης του 2018, δημόσια ευχαριστεί:

-Tους Εργαζόμενους του Νοσοκομείου για το συνεχή αγώνα δρόμου που κάνουν προκειμένου να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις καθημερινές δυσκολίες

-Την Περιφέρεια Ηπείρου για τη στήριξη και την ευαισθησία που δείχνει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Νοσοκομείου,

-Τους Βουλευτές της περιοχής και ιδιαίτερα του Νομού Ιωαννίνων για τη συνεχή εγρήγορση και κινητοποίηση για τις ανάγκες και την προοπτική του Νοσοκομείου. -

Τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την άμεση ανταπόκριση στα δίκαια αιτήματα του Νοσοκομείου.

- Τους Πολίτες της Περιοχής για την κατανόησή τους και την αγάπη που περιβάλλουν το ΠΓΝΙ.