Δυο αλλοδαποί είχαν φορτώσει σε αυτοκίνητο 11 κιλά χασίς

on .

narkotika
• Στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 31 και 39 ετών για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν στην Ιόνια Οδό να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο. Σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης, ανέπτυξε ταχύτητα και λίγο αργότερα, αφού εξήλθε της Ιόνιας Οδού, στο ύψος του Μενιδίου Αιτωλοακαρνανίας, το όχημα εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να συλληφθούν οι δύο δράστες.
Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε στο χώρο των αποσκευών του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 11 κιλών και 700 γραμμαρίων.
Επιπρόσθετα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 39χρονου σε περιοχή της Αττικής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 6 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και πέντε φυσίγγια των 9mm.

«Σήκωσε» 400 ευρώ με κλεμμένη κάρτα
• Μια 51χρονη ημεδαπή ταυτοποίηθηκε ως δράστης κλοπής χρηματικού ποσού από 54χρονο ημεδαπό στον Άγιο Δημήτριο Άρτας. Όπως προέκυψε από την έρευνα, η γυναίκα αφαίρεσε από τον 54χρονο κάρτα ανάληψης χρημάτων και πραγματοποίησε ανάληψη του χρηματικού ποσού των 400 ευρώ.

Συλλήψεις 4 ατόμων για διωκτικά έγγραφα
• Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 48ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τέσσερα άτομα, για διωκτικά έγγραφα.
Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
• Στην Πλαταριά Θεσπρωτίας ένας 26χρονος αλλοδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κέρκυρας, ποινής κάθειρξης 12 ετών και χρηματικής ποινής 12.000 ευρώ, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.
• Στο Δελβινάκι Ιωαννίνων ένας 58χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, ποινής φυλάκισης 2 μηνών, για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης από αμέλεια & παραβάσεων του Κ.Ο.Κ.
• Στο Καναλλάκι Πρέβεζας ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών, ποινής φυλάκισης 5 μηνών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
• Στα Γιάννενα ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, ποινής κάθειρξης 7 ετών, για ληστεία και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.