ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΒΙΚΟΣ – ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 81-55

on .

pas basket

• Εντυπωσιακά ξεκίνησε την χρονιά ο ΠΑΣ Γιάννινα ΒΙΚΟΣ νικώντας τους Ίκαρους Τρικάλων με το εντυπωσιακό 81-55.
Οι παίκτες του Θωμά Κωστόπουλου φαίνεται ότι ξεκουράστηκαν αρκετά κατά την διάρκεια της διακοπής αφού εμφανίστηκαν φρέσκοι και ορεξάτοι στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Οι Γιαννιώτες μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και με άμυνα που τσάκιζε κόκκαλα έχτισαν από νωρίς μια διαφορά άνω των δέκα πόντων και ολοκλήρωσαν το δεκάλεπτο όντας μπροστά με το εντυπωσιακό 23-7.
Μια ανεξήγητη καθίζηση στο δεύτερο δεκάλεπτο του ΠΑΣ Γιάννινα, επέτρεψε στους Θεσσαλούς να ροκανίσουν σιγά-σιγά την διαφορά και να την ρίξουν κάτω από τους δέκα πόντους στο τέλος του ημιχρόνου με το σκορ να διαμορφώνεται στο 37-28.
Οι… ισορροπίες του παιχνιδιού αποκατεστάθησαν στο τρίτο δεκάλεπτο όπου οι Γιαννιώτες σοβαρεύτηκαν και ανέβασαν την διαφορά στους 15 πόντους. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο οι παίχτες του Θωμά Κωστόπουλου ανέβασαν και άλλο την διαφορά και δείχνουν έτοιμοι για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον συμπολίτη ΑΓΣΙ.
Τα δεκάλεπτα: 23-7, 37-28, 58-43, 81-55.

ΑΟΚ Βέροιας ΑΓΣΙ 58-65
• Με το ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές του γυρίζει ο ΑΓΣΙ από τη Βέροια, καθώς σε χθεσινοβραδινό παιχνίδι επιβλήθηκε του τοπικού ΑΟΚ 58-65.
Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ καθ’ όλη την διάρκεια του ματς, αλλά οι παίκτες του Σοφοκλή Τσουκανέλη στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφεραν να πάρουν μια μικρή διαφορά και να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη που τους κρατά στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Πλέον, τα βλέμματα όλως στρέφονται στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Τα δεκάλεπτα: 15-16, 29-32, 49-49, 58-65.