Δίπλα στο Σύλλογο Πολυτέκνων η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία»

on .

gkontas

 

• Την στήριξη των Δημοτικών συμβούλων της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» και του επικεφαλής αυτής Ν. Γκόντα, μετέφερε ο Δημοτικός Σύμβουλος Ν. Τσόλης προς τον Πρόεδρο των πολυτέκνων και τους ίδιους τους πολύτεκνους του Νομού Ιωαννίνων, κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Καμπέρειο.
Ο κ. Τσόλης, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «οι πολύτεκνες οικογένειες είναι εκείνες που σε δύσκολους καιρούς ενισχύουν το δημογραφικό ζήτημα της χώρας μας. Η παράταξη μας, όπως στο παρελθόν έτσι και στο μέλλον, θα βοηθήσει τα μέγιστα έτσι ώστε να ενισχυθεί η πολύτεκνη οικογένεια πολυεπίπεδα. Με συντονισμένες προσπάθειες θα πιέσουμε προς κάθε κατεύθυνση, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί η δύσκολη καθημερινότητα των μελών τους. Είναι αδιανόητο για μας να μη στηρίζεται σήμερα η πολύτεκνη οικογένεια από την πολιτεία και ιδιαίτερα από τον Δήμο, ο οποίος έχει ιερή υποχρέωση να στηρίζει τους πολύτεκνους όπως και όπου μπορεί».
Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «η μείωση της τιμής του νερού από την ΔΕΥΑΙ απαλλαγή των δημοτικών τελών η δωρεάν συμμετοχή σε εκδηλώσεις του Πνευματικού Κάντρου, ακόμη και η παροχή προϊόντων καθημερινότητας από το κοινωνικό παντοπωλείο και φάρμακα, είναι μερικές παροχές που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας πολύτεκνων. Είναι δική μας υποχρέωση και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να γίνουν όλα αυτά πράξη».

***
• Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την παρουσία του Μ. Ελισάφ και της παράταξης Γκόντα στην εκδήλωση, εξέδωσε ο σύλλογος Πολυτέκνων Ιωαννίνων τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «οι καλεσμένοι μας με ορατή τη διάθεση στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας και σαφήνεια αναφέρθηκαν γενικά στο δημογραφικό και ειδικότερα στην πολιτική που θ΄ ακολουθήσουν για τις πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου».