Γ. ΤΣΙΛΗΣ–Λ. ΑΓΕΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Ο «survivor» κωπηλάτης πήρε το… κορίτσι με τη μηχανή!

on .

TSILHS GAMOS 2 28 1 19

• Ο ένας Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Κωπηλασίας, παιδί του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και η άλλη Πρωταθλήτρια του μηχανοκίνητου αθλητισμού (Enduro).
Ο λόγος για το δικό μας παιδί, τον Γιάννη Τσίλη και την εκλεκτή της καρδιάς του, τη γλυκιά Λένα Αγελαδοπούλου, που το περασμένο Σάββατο ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου επισφραγίζοντας κι επίσημα τον έρωτά τους.
Είχε απ’ όλα η συγκεκριμένη τελετή που στο θρησκευτικό της μέρος έγινε στον Ναό της του Θεού Σοφίας Ανατολής. Κυρίως πολύ και καλό κόσμο, ανάμεσα στους οποίους σπουδαίοι αθλητές της Κωπηλασίας απ’ όλη την Ελλάδα, συν οι περισσότεροι παίκτες του περσινού τηλεοπτικού «Survivor», απ’ το οποίο ο Γιάννης έγινε γνωστός ευρύτερα (Μιχ. Μουρούτσος, Ν. Παπαργυρόπουλος, Κατ. Δαλάκα κ.α.). Επίσης, φίλοι πολλοί και συγγενείς των δύο παιδιών που δέχθηκαν… αβασάνιστα και με χαμόγελο όλα τα «καψόνια» στην εκκλησία, κάτω από τη «γέφυρα» με τα κουπιά που είχαν στήσει οι συναθλητές του Γιάννη και γλέντησαν στη συνέχεια με την ψυχή τους ως το πρωί στο «Χήτος Luxury Hall», όπου το κέφι χτύπησε… κόκκινο!

TSILHS GAMOS 1 28 1 19
Περήφανοι γονείς, πρόσχαροι και ευγενικοί οι Παναγιώτης και Σταματία Τσίλη του γαμπρού και οι Δημήτρης και Αγγελική Αγελαδοπούλου της νύφης, ενώ εξαιρετικοί κουμπάροι αποδείχθηκαν οι Βασίλης Τάσσης και Αννίτα Στάμου.
Από μας πολλές ευχές και δημόσια στους νεόνυμφους για μία ζωή ανθόσπαρτη και γεμάτη ευτυχία! Όπως ακριβώς ήταν και η ημέρα του γάμου τους!
ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΗΣ