Στη ΔΕΠΑ «κολλά» η λειτουργία του πρατηρίου φυσικού αερίου!

on .

MOYSTAKLHS STEFANOS ASTIKO

• Επιβεβαιώνει ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων κ. Στέφανος Μουστακλής, το χθεσινό δημοσίευμα του «Πρωινού Λόγου» για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση που υπάρχει για τη λειτουργία του πρατηρίου φυσικού αερίου. Το λόγο όμως δεν τον γνωρίζει ούτε αυτός, καθώς οι προσπάθειές του να επικοινωνήσει με το νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΠΑ κ. Δημ. Τζώρτζη έχουν αποβεί έως τώρα άκαρπες.
Συγκεκριμένα ο κ. Μουστακλής σε ερώτηση που του έγινε από τον «Π.Λ.» για τα παράπονα που εκφράζονται από καταναλωτές, ανέφερε τα εξής: «Πραγματικά υπάρχει σημαντικό θέμα με την καθυστέρηση της λειτουργίας του πρατηρίου που έχει κατασκευαστεί στο χώρο του Αστικού ΚΤΕΛ. Δεν γνωρίζουμε τους λόγους, όμως έχουμε εκτεθεί στους μετόχους μας, κυρίως όμως απέναντι στους πολίτες της περιοχής που έχουν επενδύσει πάνω στη λειτουργία του πρατηρίου φυσικού αερίου, αγοράζοντας σύγχρονα αντιρρυπαντικά αυτοκίνητα. Θέλουμε να ζητήσουμε ένα συγνώμη από αυτούς, αλλά πρέπει να γνωρίζουν πως το πρόβλημα δεν εστιάζεται σε μας. Η δική μας εταιρία έχει εκπληρώσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της στα συμφωνηθέντα και εκείνο που υποσχόμαστε είναι να κάνουμε ο, τι είναι δυνατόν για τη λειτουργία του».
Σε ερώτηση για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν για να τεθεί σε λειτουργία το πρατήριο, είπε τα εξής: «Τα υπόλοιπα βήματα που υπολείπονται για τη λειτουργία του πρατηρίου, είναι ο ορισμός από τη ΔΕΠΑ ημερομηνίας μεταφοράς των κοντέινερς από τη Θεσσαλονίκη για τη φόρτωση του πρώτου φορτίου και δεύτερον, η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού (όπως το ονομάζει η ΔΕΠΑ) για την εκκίνηση της λειτουργίας του πρατηρίου. Επίσης θα πρέπει να γίνει η εγκατάσταση του λογισμικού για την πώληση του προϊόντος και η τοποθέτηση των διακριτικών σημάτων της εταιρίας».
Ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση όλων αυτών των διαδικασιών εφόσον υπάρξει η απόφαση της Διοίκησης κατά τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ, είναι περίπου ένα δεκαήμερο όπως τον έχουν διαβεβαιώσει στελέχη της ΔΕΠΑ με τα οποία έχουν γίνει συζητήσεις.
«Μας είναι άγνωστος ο λόγος για τον οποίο καθυστερεί η ΔΕΠΑ τις διαδικασίες. Στα ερωτήματα και τις απορίες μας δεν παίρνουμε απάντηση. Και όσες φορές προσπάθησα να κλείσω ραντεβού με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Τζώρτζη δεν κατέστη δυνατόν. Θα επιμείνουμε και ευελπιστώ να δοθεί λύση το ταχύτερο δυνατό», κατέληξε ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Στέφανος Μουστακλής.