Συνάντηση Ν. Γκόντα – Φιλ. Φίλιου για την προστασία της Παμβώτιδας

on .

GKONTAS FILIOS

• Με τον νέο πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας και πρώην Δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλ. Φίλιο, συναντήθηκε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας Ν. Γκόντας, συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους και στελέχη της παράταξης και συζήτησαν διεξοδικά ζητήματα που αφορούν την αναβάθμιση και προστασία της λίμνης Παμβώτιδας.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που επιβάλλονται για να αναβαθμιστεί η λίμνη μας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Φίλιος.
Από την πλευρά του, ο υποψ. Δήμαρχος Ν. Γκόντας, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Για μας η τοποθέτησή σου στη θέση του προέδρου του Φορέα αποτέλεσε ευχάριστο γεγονός, διότι και γνώσεις και θέσεις και δυνατότητες έχεις να παράξεις έργο για την σωτηρία της λίμνης μας. Ήσουν εσύ που έβαλες την σφραγίδα στην προστασία της λίμνης μας με την κατασκευή πρωτοβάθμιου βιολογικού καθαρισμού, για να βάλει την δική του σφραγίδα ο πρώην Δήμαρχος Τάσος Παπασταύρος με την κατασκευή του τριτοβάθμιου, ο οποίος λειτουργεί μέχρι σήμερα…. Επί ημερών μας υπήρξε προγραμματισμός για έργα ύψους 48 εκ. ευρώ στην ΔΕΥΑΙ, κάτι που δυστυχώς δεν προχωράνε και υπάρχουν κίνδυνοι να χαθούν».

Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο πρ. δήμαρχος Τάσος Παπασταύρος, ο οποίος έκανε έκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους να ενισχύσουν την προσπάθεια που καταβάλει αυτή την στιγμή ο Φορέας.