Δύο ακόμη φορτία με 80 κιλά χασίς εντοπίστηκαν σε Κόνιτσα - Θεσπρωτία

on .

NARKOTIKA 14 3 19

• Μια ακόμη μεγάλη ποσότητα χασίς, σχεδόν 80 κιλά, εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ηπείρου, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις σε Κόνιτσα και Θεσπρωτία, συλλαμβάνοντας τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι μετέφεραν τα φορτία ναρκωτικών στο εσωτερικό της χώρας μας.
Στην Δροσοπηγή Κόνιτσας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών σχετικά με κύκλωμα που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή ποσοτήτων κάνναβης, μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου και εν συνεχεία διακίνηση σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, άνδρες της Δίωξης Ιωαννίνων με την συνδρομή συνοριακών ακινητοποίησαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο 25χρονοι. Με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν στο πορτ παγκάζ και στα πίσω καθίσματα 50 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 68 κιλών και 800 γραμμαρίων. Εκτός από τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν το Ι.Χ., το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.
• Σε άλλη επιχείρηση στην Ηγουμενίτσα με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 9 κιλά κάνναβης σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος και συνελήφθη. Ειδικότερα στο χώρο των αποσκευών και συγκεκριμένα εντός της ρεζέρβας του οχήματος εντοπίστηκαν 6 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 5 κιλών και 360 γραμμαρίων, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη σε πλαϊνή ταπετσαρία των πίσω καθισμάτων άλλα 4 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 4 κιλών και 290 γραμμαρίων. Ακόμη, όπως προέκυψε από την έρευνα, οργανωτής της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών είναι 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αναζητείται.