Την παράταξή του παρουσίασε χθες στην Χρυσοβίτσα ο Σπ. Βασιλείου

on .

BASILEIOY SPYROS METSOBO

• Την δεύτερη δυναμική παρουσίαση της παράταξης «Δύναμις Δημοτών» και την πρώτη στα όρια του Δήμου Μετσόβου, έκανε χθες το πρωί, ο επικεφαλής και υποψ. Δήμαρχος Μετσόβου, Σπύρος Βασιλείου.
«Επιλέξαμε την Χρυσοβίτσα τόσο για ουσιαστικούς λόγους… όσο και για συναισθηματικούς λόγους… γιατί θεωρούμε ότι είναι ένα χωριό που έχει αδικηθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια από όλες τις Δημοτικές Αρχές», είπε στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Βασιλείου.
Στη συνέχεια έστειλε το δικό του πολιτικό μήνυμα στους άλλους υποψηφίους της περιοχής λέγοντας και τα εξής: «Δεν γίνεται, να μην αναφερθώ στους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων. Τους καλώ, να καταθέσουν προτάσεις και να αντιπαρατεθούμε επιτέλους στο επίπεδο των προγραμματικών μας θέσεων, έξω από προσωπικές επιθέσεις, ξεπερασμένες πρακτικές και υπόγειες συμφωνίες. Δεν γίνεται να μιλάω για προγράμματα και αυτοί να μιλάνε για μένα...».
Αμέσως μετά ο κ. Βασιλείου αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χρυσοβίτσα και κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις της παράταξής του για την ανάδειξη της περιοχής.
Μάλιστα κατέθεσε και μια ξεχωριστή πρόταση για την γνωστή σε όλους πατάτα Χρυσοβίτσας, σημειώνοντας πως αποτελεί δέσμευση για τον ίδιο, η πιστοποίηση της πατάτας Χρυσοβίτσας ως προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ).