Σε Μπάφρα, Νεοκαισάρεια, Αστυνομία και Πλατεία Μαβίλη η Τατ. Καλογιάννη

on .

KALOGIANNH 12 04 2019

• Την Μπάφρα και την Νεοκαισάρεια επισκέφθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννιτών Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Ιωάννινα_2023».

Όπως μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση οι κάτοικοι κατέθεσαν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και τις προτάσεις τους για την επίλυση των προβλημάτων αυτών.
Από την πλευρά της η κ. Καλογιάννη κατέθεσε για όλα τα ζητήματα τις απόψεις της παράταξής της, αλλά και τις δράσεις που αποτυπώνονται στο πρόγραμμα της παράταξης, που αποσκοπούν στην άρση των ανισοτήτων μεταξύ των Δημοτικών Ενοτήτων και στην επίλυση των θεμάτων της καθημερινότητας που απασχολούν τους κατοίκους.
Χθες η υποψ. Δήμαρχος συναντήθηκε στις εγκαταστάσεις της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Αστυνομικών Υπηρεσιών Ηπείρου, με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, Υποστράτηγο κ. Κων. Σκούμα, τον Αστυνομικό Διευθυντή Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, Ταξίαρχο κ. Θεόδωρο Αθανασόπουλο, καθώς και με εκπρόσωπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.
Συναντήσεις είχε χθες και με εκπροσώπους των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Πλατείας Μαβίλης.