«Γιάννενα Τώρα»: Οι δημότες διαψεύδουν εκκωφαντικά τη Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων

on .

GIANNENA TORA

• «Διαψεύδουν εκκωφαντικά οι δημότες του Δήμου Ιωαννιτών σε κάθε κοινότητα και κάθε γειτονιά την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να παραστήσει την επιτυχημένη».
Σ’ αυτό το συμπέρασμα κατέληξε η δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα» μετά την ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με τους πολίτες που διοργάνωσε στην περιοχή Σταυρακίου.
Όπως, μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση οι κάτοικοι εστίασαν σε σωρεία ζητημάτων, από τις υποδομές (δρόμους σε άθλια κατάσταση, ανύπαρκτα πεζοδρόμια, δίκτυα συλλογής ομβρίων υδάτων, προβληματικός φωτισμός, έλλειψη πλατείας), και πολλά άλλα.
Η παράταξη «Γιάννενα Τώρα», σημειώνεται στην ανακοίνωση, αναλαμβάνει σημαντικές πρωτοβουλίες, που αφορούν από τα σχέδια της περιοχής, τΙς υποδομές, τα δημοτικά τέλη, τις χρεώσεις του νερού και όλα τα υπόλοιπα, ώστε ο Δήμος μας να πάψει επιτέλους να έχει «Δημότες δύο ταχυτήτων», αλλά γι’ αυτό θα πρέπει και «οι πολίτες να στείλουν στο Δημοτικό Συμβούλιο αυτούς που ξέρουν και θέλουν να κάνουν τη δουλειά», όπως ανέφερε κατά την ομιλία του ο επικεφαλής της παράταξης Α. Μπαρτζώκας.
Την αντιπροσωπεία της παράταξης αποτελούσαν ο επικεφαλής Α. Μπαρτζώκας και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Δ. Πάνου, Τ. Μιχαηλίδης, Β. Σταμάτης, Αλ. Μάγκου, Αλ. Στεργίου, Ειρ. Ζιώγα, Γ. Γοργόλης, Μ. Φαρσαρώτας, Χ. Νάκας, Κ. Ρώσσης, Κ. Βασιλείου, Θ. Αλεξίου, Α. Παγώνη, Ρ. Τσέλιου.