Σε ΚΑΠΗ, ΙΚΑ και Ε.Η.Μ η Τατιάνα Καλογιάννη

on .

KALOGIANNH TATIANA PERIODEIA 19 4 19

• Με αμείωτη ένταση συνεχίζει τις επαφές της η υποψ. Δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη. Μαζί με υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της παράταξής της «Ιωάννινα_2023» συναντήθηκε και συζήτησε με νέους της πόλης μας για ζητήματα που τους απασχολούν.

Οι νέοι έθεσαν καίρια ερωτήματα στην κ. Καλογιάννη, η οποία με τη σειρά της απάντησε σε αυτά και έδωσε το στίγμα των προθέσεών της.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συζήτηση για τα ζητήματα που στράφηκαν σχετικά με την ουσιαστικότερη σύνδεση του Πανεπιστημίου με την πόλη των Ιωαννίνων αλλά και την πιο αποτελεσματική συνεργασία. Από τα μείζονα προβλήματα της καθημερινότητας στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης αλλά και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου είναι αναμφίβολα το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα, όπου προτάθηκε η μεταφορά τους σε χώρο κοντά στη Μονή Περιστεράς.
Άλλες επισκέψεις
Ακόμη, η υποψ. Δήμαρχος επισκέφθηκε τις υπηρεσίες του ΙΚΑ και επαγγελματίες της οδού Γαριβάλδη, οι οποίοι αναφέρθηκαν σε προβλήματα, όπως η διαπλάτυνση του πεζοδρομίου, ο ελλιπής φωτισμός του χώρου προς τη Λίμνη, η εγκατάλειψη της παιδικής χαράς και του μικρού λιμανιού. Χθες επισκέφτηκε την Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών, όπου ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σωτήρης Δερδεμέζης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα ολοκλήρωσης των παρεμβάσεων στο Θέατρο της Ε.Η.Μ. Επισκέψεις πραγματοποίησε η κ. Καλογιάννη και στα ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων, ΚΑ Φεβρουαρίου, Κάστρου και Λακκωμάτων.