Τρεις με χασίς στην Θεσπρωτία και ένας με «σκληρά» στην Άρτα

on .

NARKOTIKA 25 4 19

• Νέες και αρκετά μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, τόσο χασίς όσο και ηρωίνης και κοκαΐνης, έπεσαν στα χέρια των διωκτικών Αρχών το τελευταίο διήμερο στην περιοχή της Θεσπρωτίας και της Άρτας.
Πιο συγκεκριμένα, τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 29, 26 και 29 ετών, συνελήφθησαν χθες σε ορεινή δασική περιοχή στην Κρυόβρυση Θεσπρωτίας, από άνδρες της Δίωξης Ηγουμενίτσας κατηγορούμενοι για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Οι τρεις δράστες, μαζί με συνεργούς τους που αναζητούνται, μετέφεραν πεζοί ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν 113 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 122 κιλών και 750 γραμμαρίων. Επίσης, όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων τους, σε βάρος του ενός 29χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen καθώς και καταδικαστικές αποφάσεις συνολικής ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής 6.000 ευρώ για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά καθώς και έξι κινητά τηλέφωνα.

Και «σκληρά» στην Άρτα
Στο Πέτα Άρτας τώρα συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά, αποθήκευση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση. Ο δράστης εντοπίστηκε να αποκρύπτει κοντά σε κάδο απορριμμάτων, έξω από το νεκροταφείο στο Πέτα Άρτας, χάρτινη συσκευασία με ναρκωτικές ουσίες. Σε έρευνα που έγινε στο σημείο αυτό με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 101,53 γραμμαρίων και μία συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 3,2 γραμμαρίων!