«Στοπ» σε 95 κιλά χασίς χθες στην Ελεούσα!

on .

 NARKOTIKA 2 5 19

• Μια ακόμη τεράστια ποσότητα χασίς έπεσε χθες στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ., οι άνδρες της οποίας αποδεικνύονται αποτελεσματικοί στην μάχη που δίνουν κατά των διακινητών και κυκλωμάτων ναρκωτικών σε όλη την Ήπειρο.
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών των Τμημάτων Δίωξης Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων, οδήγησαν χθες το πρωί στην Ελεούσα, στη σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 22 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης (στη διασταύρωση Ελεούσας Ιωαννίνων) και ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δυο νεαροί.
Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν στην καμπίνα και στο χώρο των αποσκευών 40 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 94 κιλών και 800 γραμμαρίων.
Εκτός από τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά τους και τρία κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες επρόκειτο να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.