Ανθυπασπιστής «έσβησε» σε τροχαίο στα Γιάννενα!

on .

TROXAIO

• Αν και η περίοδος του πασχαλινού τριημέρου κύλησε αναίμακτα στην Ήπειρο, δεν συνέβη το ίδιο και με την Πρωτομαγιά, καθώς η «άσφαλτος» βάφτηκε με το αίμα ενός 43χρονου ανθυπασπιστή, ο οποίος υπηρετούσε σε μονάδα των Ιωαννίνων και βρήκε τραγικό θάνατο εντός του οικιστικού ιστού της πόλης.
Το θανατηφόρο τροχαίο, το οποίο βύθισε στο πένθος τις Ένοπλες Δυνάμεις σημειώθηκε 1,30 ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη στην Ακτή Μιαούλη, στο δρόμο που οδηγεί στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο.
Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος και στο οποίο επέβαινε ένας ακόμη 19 χρόνος συγκρούστηκε με τη δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 43χρονος ανθυπασπιστής που κατάγονταν από χωριό των Ιωαννίνων.
Ο 43χρονος ανθυπασπιστής (Τεθωρακισμένων του 8ου ΛΑΠ), διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα», όπου όμως απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Εκτός αυτού ελαφρά τραυματίστηκαν οδηγός και συνοδηγός του Ι.Χ..
Για τον θάνατο του στρατιωτικού -η κηδεία του οποίου έγινε χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα- ανακοίνωση εξέδωσε και το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στους οικείους του.