Διεθνής συνάντηση Supercars στα Γιάννενα

on .

aytok

• Στην καρδιά της Ηπείρου, στην πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων ταξιδεύει στις 10 - 12 Μαΐου το Speedsector.com, για ένα event που διοργανώνεται από κοινού με τη λέσχη Premium Rally από τη Βουλγαρία.
Πάνω από 50 supercars θα βρεθούν στην πόλη των Θρύλων και των Παραδόσεων, στα μαγικά Ιωάννινα, για υπέροχη εμπειρία, που θα προβάλλει διεθνώς την πόλη των Ιωαννίνων.
Το Σάββατο, 11 Μαϊου το πρωί η παρέα των supercars θα ανηφορίσει σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες για οδήγηση διαδρομές στην Ελλάδα, προς το Πάπιγκο.
Το απόγευμα του Σαββάτου, ένα #Supercars_Meeting δίπλα στη λίμνη θα δώσει στους λάτρεις του ξεχωριστού τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά και να φωτογραφίσουν τα αυτοκίνητα.
Την Κυριακή, 12 Μαϊου ο ήχος των πανίσχυρων supercars θα ταράξει τα νερά καθώς το κομβόι των υπέροχων μηχανών θα κάνει το γύρο της Παμβωτίδας, πριν καταλήξει στο εστιατόριο Φρόντζου Πολιτεία.
Το Supercars Meeting πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αυτοκινήτου (ΕΛ.ΕΤ.Α.), η οποία με την πολύχρονη εμπειρία των μελών της συμβάλλει σημαντικά στην προώθηση και προβολή θεμάτων που αφορούν το αυτοκίνητο.