Διατηρούσε… μίνι μάρκετ με ναρκωτικά και λαθραίο καπνό

on .

NARKOTIKA 6 5 19

• Κάτι σαν… μίνι μάρκετ ουσιών διατηρούσε 44χρονος Έλληνας από την Άρτα, ο οποίος διακινούσε ηρωίνη, λαθραίο καπνό, αλλά και ναρκωτικά χάπια στη πόλη της Άρτας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Κεντρικών Τζουμέρκων. Η δράση του τερματίστηκε την Κυριακή το μεσημέρι σε χωριό του Δήμου Νικολάου Σκουφά από αστυνομικούς του Α.Τ. Βορείων Τζουμέρκων, οι οποίοι είχαν σχετικές πληροφορίες και τον έθεσαν υπό παρακολούθηση. Σε βάρος του σχηματίστηκε επίσης και παράνομη οπλοκατοχή.
Οι πληροφορίες αποδείχτηκαν σωστές καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ηρωίνη σε μορφή βράχου βάρους 18,56 γραμμαρίων και 60 ευρώ τα οποία είχε εισπράξει νωρίτερα από πώληση ναρκωτικών.
Ακόμη πιο «πλούσια» ήταν τα ευρήματα στην έρευνα που ακολούθησε σπίτι του. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,6) γραμμαρίων, έξι δισκία βουπρενορφίνης, εικοσιπέντε ναρκωτικά χάπια, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, με υπολείμματα ηρωίνης, τρεις συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό, συνολικού βάρους (645) γραμμαρίων, κυνηγετικό όπλο, χρηματικό ποσό των 190 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βορείων Τζουμέρκων.