Λακκούβες, «σαμάρια» και διαλυμένα πεζοδρόμια στη Μελετίου Γεωγράφου!

on .

KARABATIA PEZODROMIO 6 5 19

• Μπορεί η Δημοτική Αρχή να δηλώνει υπερήφανη για τις ασφαλτοστρώσεις οδών και τις ανακατασκευές πεζοδρομίων που κάνει στα Γιάννενα, όμως είναι γεγονός ότι οι ανάγκες που υπάρχουν είναι πολύ μεγαλύτερες από εκείνες που έχουν καλυφθεί. Σημαντικοί δρόμοι της πόλης, με μεγάλη κίνηση οχημάτων και πεζών, παρουσιάζουν ιδιαίτερα άσχημη εικόνα, όσον αφορά στο οδόστρωμα και τα πεζοδρόμιά τους, με τους περιοίκους να ζητούν την παρέμβαση του Δήμου για την βελτίωση της κατάστασης.
Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της οδού Μελετίου Γεωγράφου στην Καραβατιά. Κάτοικοι της περιοχής με επιστολή τους προς τον «Π.Λ.» σκιαγραφούν με μελανά χρώματα την κατάσταση του δρόμου και ζητούν δημόσια την παρέμβαση του Δημάρχου προκειμένου να δρομολογηθούν εργασίες αποκατάστασης στο οδόστρωμα και τα πεζοδρόμια.

Η επιστολή
Οι κάτοικοι της Καραβατιάς αλλά και της συγκεκριμένης οδού στην επιστολή τους αναφέρουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η Μελετίου Γεωγράφου:
«Κύριε Διευθυντά,
Με λύπη μας, οι κάτοικοι της συνοικίας Καραβατιάς και της οδού Μελετίου Γεωγράφου, που είναι παράλληλος της οδού Βηλαρά και Βαλαωρίτου και στην έξοδο προς την Βορείου Ηπείρου και το Β.Δ. τμήμα της πόλης μας, με μεγάλη κυκλοφορία οχημάτων κατοίκων της περιοχής, αλλά και μαθητών τριών Δημοτικών Σχολείων (20ου – 5ου – 15ου), παρατηρούμε ότι έχει εγκαταληφθεί!
Ο ασφαλτοτάπητας της οδού Μελετίου Γεωγράφου, που αρχίζει από τον κόμβο του «Πλατάνου» και καταλήγει στην οδό Γυναικών Πίνδου (Πλατεία Καραβατιάς), βρίσκεται σε απαράδεκτη κατάσταση, με λακκούβες, σαμάρια και κακομπαλωμένες τρύπες, με αποτέλεσμα να καταστρέφουμε τα αυτοκίνητά μας.
Επίσης και το πεζοδρόμιο της οδού Μελετίου Γεωγράφου, σε μερικά σημεία της, είναι κατεστραμμένο και δυσκολεύει την διάβαση των κατοίκων και ιδίως των ηλικιωμένων και των μαθητών των τριών σχολείων και χρειάζεται άμεση επισκευή, όπως γίνεται σε άλλες οδούς της πόλης μας.
Για τους παραπάνω λόγους, παρακαλούμε τον κ. Δήμαρχο άμεσα να προβεί στις δέουσες ενέργειες, ώστε να ασφαλτοστρωθεί η οδός Μελετίου Γεωγράφου και το πεζοδρόμιο αυτής.
Έτσι δε θα έχουμε την εντύπωση ότι ο Δήμαρχός μας, ενόψει και των προσεχών εκλογών, θεωρεί άλλες περιοχές της πόλης δικές του και άλλες όχι»...