Απανθρακωμένος άνδρας μέσα σε φλεγόμενο Ι.Χ. στη Μεσσηνία

on .

KAMMENO AUTOKINHTO

• Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας, ο οποίος βρέθηκε χθες τα ξημερώματα απανθρακωμένος μέσα σε ι.χ., στο 1ο χλμ της παλιάς Εθνικής Οδού Μεγαλόπολης – Καλαμάτας.
Σύμφωνα με την «Ελευθερία» Καλαμάτας το πτώμα πιθανά ανήκει σε έναν 56χρονο άνδρα, με καταγωγή από την Ήπειρο, ο οποίος κατέβαινε στην Αρκαδία για να δουλέψει.
Το αυτοκίνητο κάηκε εσωτερικά και ήταν σταματημένο σε μια άκρη σε εμφανές σημείο από τον κεντρικό δρόμο. Στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής και εξέτασε μακροσκοπικά το πτώμα το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Κόρινθο για την νεκροψία - νεκροτομή.
Ο Διοικητής της ΠΥ Μεγαλόπολης επιπυραγός Χρήστος Μπουντούρης, δήλωσε στην «Ε» ότι σε ό,τι αφορά τις ενέργειες της υπηρεσίας του, ερευνάται το πώς ξεκίνησε η φωτιά. Απαντώντας στην ερώτηση αν υπάρχουν ενδείξεις ή ευρήματα ώστε να εκτιμήσουν τι ακριβώς συνέβη, είπε ότι «μπορούμε απλά να αποκλείσουμε κάποιες πιθανότητες και η μεγαλύτερη πιθανότητα που μπορούμε να αποκλείσουμε είναι αυτή του τροχαίου ατυχήματος». Πρόσθεσε ακόμη πως «φαίνεται ότι το όχημα δεν ήταν εν κινήσει - συνεπώς όλα τα υπόλοιπα θέματα είναι ανοιχτά και οι απαντήσεις θα δοθούν στην πορεία». Διευκρίνισε επίσης, ότι τα τζάμια του αυτοκινήτου ήταν σπασμένα από το πυροθερμικό φορτίο μέσα στο χώρο της καμπίνας, ενώ εξωτερικά το αυτοκίνητο δεν έπαθε ζημιές.