Και το Πολυδύναμο «Χατζηκώστα» στη μάχη των εντυπώσεων για τις εκλογές!

on .

POLYDYNAMO KENTRO

• Με έργα που άλλοι ξεκίνησαν, άλλοι ολοκλήρωσαν και απλά σήμερα θα έπρεπε να είχαν αρχίσει να λειτουργούν, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να παρουσιάσει προεκλογικό έργο σε πολλές περιφέρειες στη χώρα. Από τον κανόνα αυτό δεν ξεφεύγει βέβαια ούτε η Ήπειρος, στην οποία «εναγωνίως» αναζητούνται έργα για κόψιμο «κορδέλας»!
Χθες «επιστρατεύτηκε» το Νοσοκομείο Χατζηκώστα για να προβάλλει την επικείμενη λειτουργία του Πολυδύναμου Κέντρου Αντιμετώπισης Αλκοολικών και Χρηστών Ναρκωτικών, το οποίο όχι μόνο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε προ… ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και έχει χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ. Το Νοσοκομείο με ανακοίνωσή του «υπενθυμίζει» τους σκοπούς για τους οποίους κατασκευάστηκε και στο τέλος έχει και «το τυράκι στη φάκα», που δεν είναι άλλο, από την εξαγγελία για προσλήψεις.
Είναι μάλιστα τόση η βιασύνη των κυβερνώντων για να δημιουργήσουν κλίμα, που αν και δεν αναφέρουν χρονοδιάγραμμα έναρξης της λειτουργίας του, καλούν τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήματα για να ενταχθούν τόσο στους καταλόγους των Επικουρικών γιατρών, όσο και του λοιπού προσωπικού της ΥΠΕ έως και ένα μήνα μετά από τη χθεσινή ημερομηνία, δηλαδή στο αποκορύφωμα της προεκλογικής περιόδου. Για να μη μείνει δε καμία αμφιβολία, πρέπει να επισημανθεί ότι όπως προκύπτει από την ίδια ανακοίνωση, δεν έχει εγκριθεί ακόμη η κάλυψη των θέσεων, καθώς όπως σημειώνεται «μετά τη λήξη του μηνός, η Διοίκηση του Νοσοκομείου θα αιτηθεί την έγκριση της κάλυψης των θέσεων προς την 6η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας»!
Για την ιστορία πρόκειται να προσληφθούν 26 άτομα, ήτοι δύο ψυχίατροι, ένας παθολόγος, 16 νοσηλευτές, ένας ψυχολόγος και έξι φύλακες.

Και στο Δήμο Ιωαννιτών
«Ρεσιτάλ» προεκλογικών «δεσμεύσεων» δίνει όμως και η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων του Θωμά Μπέγκα, η οποία φαίνεται να ακολουθεί τα «χνάρια» του Αλέξη Τσίπρα. Χθες «δεσμεύτηκε» για την υλοποίηση νέων έργων ύψους 15 εκ. ευρώ για περιοχές επέκτασης του Σχεδίου Πόλης, δέσμευση που ανάγεται όμως σε μια χρονική περίοδο που είναι άγνωστο και πάντως υπό έντονη αμφισβήτηση κατά πόσο θα είναι η ίδια στη Διοίκηση του Δήμου Ιωαννιτών.
Οι δηλώσεις έγιναν κατά τη διάρκεια εκκίνησης δύο εργολαβιών στο Κάτω Νεοχωρόπουλο, παρουσία Δημάρχου και Αντιδημάρχων. Ο κ. Μπέγκας πάντως αντιλαμβανόμενος την κριτική που δέχεται, είπε «πως δεν υπάρχουν προεκλογικά έργα, υπάρχουν προεκλογικές υποσχέσεις», «φωτογραφίζοντας» όμως και τις επόμενες «δεσμεύσεις» του ιδίου.