Τρεις Αλβανοί είχαν μαζέψει 138 κιλά αρωματικών φυτών

on .

ALBANOI AROMATIKA

Συνελήφθησαν στα ορεινά της Κόνιτσας
• Τρεις Αλβανοί, ηλικίας 57, 26 και 25 ετών, συνελήφθησαν σε δύσβατη και ορεινή περιοχή στην Κόνιτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Frontex, για παράβαση της δασικής νομοθεσίας και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα και να έχουν συλλέξει 138 κιλά και 50 γραμμάρια αρωματικού-φαρμακευτικού φυτού. Ποσότητα η οποία κατασχέθηκε, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

 

Τρεις συλλήψεις για κατοχή κάνναβης
• Συνελήφθη σε χωριό του Δήμου Αρταίων ένας 38χρονος, διότι, όπως διαπιστώθηκε, κατείχε στο σπίτι του ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 35 εκατοστών, φύλλα κάνναβης, βάρους 2,22 γραμμαρίων καθώς και συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1,32 γραμμαρίων. Άλλοι δύο συνελήφθησαν, ένας στο Κομπότι Άρτας κι ένας στην Πρέβεζα διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

64χρονος κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών
• Ένας 64χρονος συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας σε πόλη της Ηπείρου, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα για αποπλάνηση παιδιών, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων. Ο 64χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου Ανακριτή, ο οποίος και διέταξε την προσωρινή του κράτηση.