Γιορτή για τους ηλικιωμένους στο Ζωγράφειο Οίκος Ευγηρίας

on .

ZOGRAFEIOS

• Την πολύπλευρη και απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία που είχαν την εκπαιδευτική χρονιά που ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες γιόρτασαν χθες σε μια εκδήλωση χαράς και δημιουργίας ο Ζωγράφειος Οίκος Ευγηρίας και το Δημόσιο ΙΕΚ Ιωαννίνων, παρουσία του Δήμαρχου Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, και του Μητροπολίτη Ιωαννίνων, κ.κ. Μάξιμου.
Σπουδαστές των δημόσιων ΙΕΚ οργάνωσαν μια μικρή γιορτή για τους φιλοξενούμενους του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας προσφέροντάς τους μικρές στιγμές χαράς και διασκέδασης, όπως έκαναν αρκετές φορές στη διάρκεια του έτους και όπως θα κάνουν ξανά, αφού η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστεί.
«Η σημερινή μας συνάντηση εδώ δείχνει τη δύναμη των συνεργειών διότι μόνος του κανείς δεν μπορεί να τα κάνει όλα, άλλα όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά…», είπε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Μητροπολίτης.
«Ο Ζωγράφειος Οίκος Ευγηρίας, από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε, επιχείρησε να ανοίξει τις πόρτες του στην κοινωνία και στους φορείς της. Και νομίζω ότι τα καταφέραμε ως Διοικητικό Συμβούλιο», τόνισε σε δηλώσεις που έκανε η Αντιπρόεδρος του Οίκου Ευγηρίας, Ντίνα Μπακόλα.
Και πρόσθεσε: «στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας, και μακριά από ιδρυματικές λογικές, συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια με διάφορους φορείς, όπως το Δημόσιο ΙΕΚ, Ιδιωτικά ΙΕΚ, σχολεία Α-θμιας και Β-θμιας Εκπ/σης, Ερυθρό Σταυρό, Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, πολιτιστικούς συλλόγους κι εθελοντικούς φορείς».
Τέλος, ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ, Μιχάλης Αλεξίου, ευχαρίστησε το Δήμο, το Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας και τη Μητρόπολη για τη συνεργασία, τονίζοντας ότι σκοπός του Δημόσιου ΙΕΚ είναι αυτή να εμπλουτιστεί και με άλλες δράσεις.