Γιορτή του Αθλητισμού το Run Greece στα Γιάννενα

on .

RUN GREECE 19 5 19

• Με μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή χιλιάδων δρομέων ολοκληρώθηκαν για 7η συνεχόμενη χρονιά οι αγώνες Run Greece στα Γιάννενα, ένα δρομικό γεγονός που κατέχει πλέον ξεχωριστή θέση στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας, με διοργανωτή τον ΣΕΓΑΣ, και την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών.
Μικροί και μεγάλοι αθλητές γέμισαν την κεντρική πλατεία Ιωαννίνων, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα των Γιαννιωτών οι οποίοι έσπευσαν να εμψυχώσουν τους δρομείς, ενώ για μια ακόμη χρονιά σημαντική αποδείχθηκε και η παρουσία των εθελοντών που συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Συνολικά 3.000 δρομείς κατέκλυσαν χθες τους δρόμους της πόλης, ανανεώνοντας στο τέλος το ραντεβού τους για το 2020!

Οι νικητές
- Στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων πρώτος κατετάγη ο Ilir Kelleze με χρόνο 33 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα, δεύτερος ο Δημήτριος Αυγιτάς (ΑΓΣΙ) με χρόνο 36 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα και τρίτος ο Αλέξανδρος Μπενέκος (ΑΓΣΙ) με χρόνο 36 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα.
Στις γυναίκες πρώτη έκοψε το νήμα η Αγγελική Γκρέμου με 43 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα, δεύτερη η Φανή Γεργίδου (Εδώ Φλώρινα) με χρόνο 50 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα και τρίτη η Βασιλεία Ανδριανάτου (Δρομείς Κεφαλληνίας) με χρόνο 51 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα.
- Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων πρώτος τερμάτισε ο Ενέας Γκίνης (ΑΓΣΙ) με χρόνο 16 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα, δεύτερος ο Βασίλειος Τσιρώνης (ΑΓΣΙ-Tsigoulis Team) με χρόνο 17 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα και τρίτος ο Γρηγόρης Δήμας (Γ.Σ. Πρωτέας) με χρόνο 17 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα.
Στις γυναίκες την πρωτιά πήρε η Δήμητρα Ανδρούτσου (Physio Activ) με χρόνο 19 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα, δεύτερη τερμάτισε η Δήμητρα Τζαλοκώστα με χρόνο 19 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα και τρίτη η Χρύσα Ανδρούτσου (ΑΓΣΙ) με χρόνο 20 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα.