«Μπλόκο» της ΕΛ.ΑΣ. σε τρεις διακινητές ναρκωτικών

on .

NARKOTIKA AYTOKINHTO 23 5 19

• «Φρένο» σε μια ακόμη μεγάλη ποσότητα χασίς από την Αλβανία έβαλαν χθες το πρωί οι αστυνομικοί της Ηπείρου σε επιχείρηση που έλαβε χώρα στην Σαγιάδα Θεσπρωτίας, συλλαμβάνοντας τρεις ημεδαπούς, οι οποίοι μετέφεραν οργανωμένα με δυο αυτοκίνητα τα ναρκωτικά.
Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 44 και 50 ετών και μία 40χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, συνελήφθη χθες το πρωί, ο 44χρονος, γιατί μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 28 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 35 κιλών και 950 γραμμαρίων.
Επίσης, στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθησαν και ένας 50χρονος και μία 40χρονη, οι οποίοι επέβαιναν σε άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και λειτουργούσαν ως προπομποί, ελέγχοντας το δρομολόγιο και διευκολύνοντας τη μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Εκτός από τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν τα δυο οχήματα και τρία κινητά τηλέφωνα.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ οι συλληφθέντες επρόκειτο να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.