1.000 λίτρα γάλα για την «Κιβωτό του Κόσμου» Πωγωνιανής

on .

 KIBOTOS PINAKIDA

• Την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος γιορτάζει για 4η συνεχόμενη χρονιά η Ηπειρωτική γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» και στόχος της είναι η συγκέντρωση 1.000 λίτρα φρέσκου γάλακτος για την «Κιβωτό του Κόσμου»!
Φέτος, η «Δωδώνη» προσκαλεί το κοινό να επισκεφτεί το ειδικά διαμορφωμένο microsite https://www.tasteofgood.gr/milkname και να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα δίνοντας… όνομα στα όμορφα ζώα της Ηπείρου που αποτελούν την πηγή της «Γεύσης του Καλού».
Ως και τις 6 Ιουνίου, οι επισκέπτες καλούνται να «βαφτίσουν» τα πιο αγαπημένα ζώα της ΔΩΔΩΝΗ και να βοηθήσουν στη συλλογή 1 τόνου γάλακτος για τα παιδιά της «Κιβωτού», λαμβάνοντας έτσι μέρος στην κλήρωση για διάφορα δώρα.
Σημειώνεται πως η Ηπειρωτική βιομηχανία στηρίζει με γαλακτοκομικά προϊόντα την Κιβωτό του Κόσμου στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων, όπως και αλλά Ιδρύματα και κοινωνικούς φορείς καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, τηρώντας τις αξίες και τις παραδόσεις της Ηπείρου.
Παράλληλα αποτελεί ενεργό υποστηρικτή της κοινωνίας, καθώς συνεργάζεται με 5.500 μικρούς και μεγάλους παραγωγούς σε 514 χωριά, απασχολεί περισσότερους από 450 ανθρώπους σε Ιωάννινα, Αθήνα, Θήβα και Θεσσαλονίκη και υπερήφανα πρεσβεύει τη Γεύση του Καλού σε 50 χώρες παγκοσμίως.