Αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα ποινικά αδικήματα

on .

XEIROPEDES SYLLYPSH 

• Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις και σχηματισμοί δικογραφιών, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου. Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
- Στην Πρέβεζα ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 8,8 γραμμαρίων, ποσότητα ηρωίνης βάρους 1 γραμμαρίου, ποσότητα ναρκωτικής ουσίας σίσα, βάρους 0,7 γραμμαρίων και 26 ναρκωτικά χάπια.
- Στην Περιφερειακή Οδό Άρτας ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος.
- Σχηματίσθηκε δικογραφία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, σε βάρος 46χρονου ημεδαπού για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 46χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 01-01-2019 έως 11-05-2019 στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας, αφαίρεσε οικοδομικά υλικά από αγροτεμάχιο, ιδιοκτησίας 60χρονου ημεδαπού. Στο πλαίσιο ερευνών τα ανωτέρω κλοπιμαία βρέθηκαν σε αγροτεμάχιο του 46χρονου, όπου και κατασχέθηκαν.