Ξεγέλασε και πήρε λεφτά από δύο ηλικιωμένους Γιαννιώτες

on .

LEFTA

Δύο ηλικιωμένους Γιαννιώτες εξαπάτησε ένας 37χρονος αποσπώντας τους χρήματα με διάφορες προφάσεις, όμως τελικά οι Αρχές τον εντόπισαν και σε βάρος του σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα αδικήματα της απάτης και της κλοπής.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης εξαπάτησε αρχικά μία 88χρονη γυναίκα και με το πρόσχημα της εξόφλησης ενοικίου, της απέσπασε το ποσό των 200 ευρώ. Στη συνέχεια εισήλθε στο σπίτι ενός 96χρονου προσποιούμενος τον γείτονα και του ζήτησε να ανταλλάξει χρηματικό ποσό σε χαρτονομίσματα χαμηλότερης αξίας προκειμένου να πληρώσει τα κοινόχρηστα. Εκμεταλλευόμενος την απόσπαση της προσοχής του ηλικιωμένου, κατάφερε να του πάρει άλλα 200 ευρώ!

Ψάρευε παράνομα με βάρκα στη λίμνη
• Στα… πράσα έπιασαν αστυνομικοί έναν 79χρονο, ο οποίος ψάρευε με τη βάρκα του στην Παμβώτιδα σε περίοδο που η αλιεία στη λίμνη απαγορεύεται λόγω πολλαπλασιασμού των ψαριών. Ο δράστης συνελήφθη ενώ κατασχέθηκαν η βάρκα του και 50 μέτρα δίχτυα.

Είχε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης
• Μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθώς κι ένας τρίφτης με υπολείμματα ουσίας βρέθηκαν μετά από έλεγχο που του έκαναν αστυνομικοί, στην κατοχή ενός 25χρονου στα Γιάννενα ο οποίος και συνελήφθη.

Χρωστούσε ποινή για πλαστογραφία
• Ένας 36χρονος συνελήφθη στα Γιάννενα από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 2ου Ειδικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών για πλαστογραφία.