Ένα βραβείο καινοτομίας για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων

on .

KTEL GKIKAS BRABEIO

• Διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών του επιδιώκει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων και στην προσπάθεια αυτή χρησιμοποιεί τα τελευταία χρόνια καινοτόμα «εργαλεία» και πρωτότυπες εφαρμογές που προκύπτουν μέσα από την εξέλιξη των νέων τεχνολογιών.
Η επιλογή αυτή του ΚΤΕΛ, που εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες επιβάτες με δεκάδες δρομολόγια εντός όσο και εκτός Ηπείρου, δεν περνάει απαρατήρητη από φορείς που επικεντρώνονται σε δράσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με την τεχνολογική καινοτομία.
Στο πλαίσιο αυτό, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ βραβεύθηκε πριν λίγες ημέρες σε τελετή απονομής των «Impact BITE Awards» που έλαβε χώρα στο Μουσείο Οίνου της Αθήνας. Η εταιρία πήρε βραβείο στην κατηγορία «Τεχνητή Νοημοσύνη» για την πλήρη αυτοματοποίηση την οποία έχει κάνει στη διαχείριση της υπηρεσίας λεωφορείων με εφαρμογή προηγμένης τεχνολογίας, την οποία εγκατέστησε σε συνεργασία με την BK Telematics.
Εκ μέρους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ παρέλαβε το σημαντικό αυτό βραβείο ο Πρόεδρός του και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Γρηγόρης Γκίκας.
Πολλοί υποψήφιοι
Τα επιχειρηματικά βραβεία «Impact BITE Awards 2019» δόθηκαν για όγδοη συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ. Στην τελετή, την οποία παρακολούθησαν 580 στελέχη της αγοράς, βραβεύθηκαν και φέτος οι βέλτιστές πρακτικές και τα καινοτόμα έργα ΤΠΕ της χρονιάς.
Μάλιστα, στη φετινή διοργάνωση κατατέθηκαν περισσότερες υποψηφιότητες από κάθε άλλη χρονιά (25% περισσότερες εταιρείες και 52% περισσότερες υποψηφιότητες) με πολλά καινοτόμα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού και αξιοποίησης νέων τεχνολογιών, όπως αυτή του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων. Bραβείo απονεμήθηκε επίσης στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου για υπηρεσίες open banking.