Ένας Μετσοβίτης θα διαλευκάνει τις καταγγελίες για τη Novartis!

on .

DIKAIOSYNH

• Γενικευμένη έρευνα μετά από μήνες για όσα συνέβησαν με την έρευνα των εισαγγελέων Διαφθοράς στην πολύκροτη υπόθεση της Novartis, ανατέθηκε στον καταγόμενο από το Μέτσοβο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτριο Δασούλα, προκειμένου να ερευνηθούν σε βάθος οι χειρισμοί των εισαγγελικών λειτουργών, που ενεπλάκησαν στις έρευνες κατά δέκα πολιτικών χωρίς μέχρι σήμερα να έχουν υπάρξει στοιχεία σε βάρος τους για πολιτικό χρήμα.
Η γενικευμένη έρευνα ξεκίνησε με εντολή της απερχόμενης εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου και αφορά στις σοβαρές καταγγελίες που είδαν και το φώς της δημοσιότητας του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή, που επόπτευε τους εισαγγελείς Διαφθοράς αλλά παραιτήθηκε καταγγέλλοντας μεθοδεύσεις σε βάρος του και προειλημμένες αποφάσεις για δίωξη πολιτικών.
Η αναφορά Αγγελή, που αφορούσε τα όσα έγιναν, ή δεν έγιναν, στο γνωστό ταξίδι στη Βιέννη, είχε τεθεί στο αρχείο από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γρηγόριο Πεπόνη αλλά τώρα τα πάντα ερευνώνται με βάση το σύνολο των καταγγελλομένων από τον κ. Αγγελή.