Θερινό Σχολείο Επιχειρηματικότητας τον Ιούλιο στο Μπάρι Ιταλίας

on .

BUSINESS

• Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπ. Ιωαννίνων στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου Young Entrepreneurs Startup School (YESS), προσκαλεί φοιτητές ή νέους ερευνητές που έχουν καινοτόμες ιδέες και θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις στην επιχειρηματικότητα ώστε να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη startup, να συμμετάσχουν στο YESS Summer School.
Το «Interreg YESS Summer School» είναι ένα υψηλής έντασης εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως και 27 Ιουλίου στο Μπάρι της Ιταλίας. Το σχολείο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον σύνδεσμο Πανεπιστήμιων Universus CSEI, το Πολυτεχνείο του Μπάρι, το Επιμελητήριο του Μπάρι και το ERFC.
Δηλώσεις συμμετοχής έως και την Πέμπτη, 20 Ιουνίου.
Σε μόλις λίγες μέρες, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν βασικές δεξιότητες και γνώσεις στην επιχειρηματικότητα, αλλά και σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού και αξιοποίησης της σύγχρονης τεχνολογίας για την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. Οι διδάσκοντες του Θερινού Σχολείου είναι ακαδημαϊκοί δάσκαλοι και εξειδικευμένοι ερευνητές.
Για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση, σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα https://yessincubation.eu/yess-summer-school/.
Βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής είναι οι ενδιαφερόμενοι/-ες να είναι ηλικίας 18-22 ετών και η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Στην ιστοσελίδα https://yessincubation.eu/yess-summer-school/ υπάρχουν εκτός από την αίτηση, όλες οι σχετικές πληροφορίες αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης. Τα έξοδα μεταφοράς από την Ελλάδα και διαμονής καλύπτονται από το έργο. Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων από την Ελλάδα δε θα υπερβεί τα 10 άτομα.
* * *
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταβούν στον ως άνω σύνδεσμο ή να επικοινωνήσουν με τον καθ. Γεώργιο Γκωλέτση (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ο οποίος είναι επιστημονικά υπεύθυνος για το έργο YESS.