Στην Πρέβεζα ο 2ος Παράκτιος κολυμβητικός αγώνας ανοιχτής θαλάσσης «Μπούκα»

on .

KOLYMBHSH

• Αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πρέβεζα, διοργανώνεται ο 2ος Παράκτιος κολυμβητικός αγώνας ανοιχτής θαλάσσης «Μπούκα», που περιλαμβάνει και αγώνες κολύμβησης 3 και 5 χιλιομέτρων.
Η επίσημη έναρξη θα δοθεί σήμερα, Σάββατο στις 8 το βράδυ στο Μνημείο του Ναύτη και περιλαμβάνει ομιλίες από τους: Απόστολο Κατσίκη (ομ. Καθηγητή Πανεπ. Ιωαννίνων), Ιωάννη Παραβάντη (αναπλ. καθηγητή Πανεπ. Πειραιά, Παναγιώτη Μπούκουρα (εκπρόσωπο αλιέων Πρέβεζας και Θωμά Μπανάκα (DAIKINH Hellas), δημοπρασία πίνακα ζωγραφικής του Πρεβεζάνου καλλιτέχνη Κώστα Καλέντζη τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για κοινωφελής σκοπούς, ενώ ομάδες παιδιών θα ζωγραφίσουν και θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους και θα μοιραστούν δώρα.
Την Κυριακή στις 9 το πρωί θα διεξαχθούν οι αγώνες κολύμβησης 3 και 5 χιλιομέτρων.
Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης είναι η Περιφέρεια Ηπείρου και μεγάλος χορηγός η εταιρία κλιματιστικών DAIKIN. Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ.

prosklhsh 

Εκ μέρους της Daikin Hellas, που πάντα πιστή στη δέσμευσή της για τη βελτίωση ποιότητας ζωής των Ελλήνων και πάντα στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης της, αναλαμβάνει δράσεις που απευθύνονται σε όλη τη χώρα, αλλά και δράσεις πιο εξειδικευμένες, στοχευμένες στην υποστήριξη των επιμέρους τοπικών κοινωνιών, ο κ. Θωμάς Μπανάκας, Section Manager After Sales της εταιρίας, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στο πλαίσιο της διαμόρφωσης του Ιδανικού Κλίματος που αποτελεί βασική αξία της Daikin, συμπεριλαμβάνεται και η επιδίωξη της ευεξίας και της καλλιέργειας υγιεινών και θετικών συνηθειών, όπως ο αθλητισμός και η ενασχόληση με το περιβάλλον. Είμαστε υπερήφανοι που αναλάβαμε αυτή τη χορηγία και ευελπιστούμε στο μέλλον να έχουμε κι άλλες ευκαιρίες να υποστηρίξουμε ανάλογες δραστηριότητες».