44 φιάλες με ψυκτικό υγρό κατασχέθηκαν στην Κακαβιά

on .

KAKABIA TELWNEIO

• Στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς συνελήφθησαν δύο ημεδαποί (ένας 43χρονος άνδρας και μία 41χρονη γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν οι δύο κατηγορούμενοι, όπου κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κρυμμένες συνολικά 44 φιάλες που περιείχαν ψυκτικό υγρό, βάρους 10,9 λίτρων έκαστη.

Οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ
• Στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων (στο ύψος των Αγίων Αναργύρων Άρτας) συνελήφθησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί (ηλικίας 53 και 47 ετών), διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Σύλληψη φυγόποινου στο Γραικοχώρι
• Στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας συνελήφθη ένας 33χρονος αλλοδαπός, διότι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, ποινής φυλάκισης 2 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Γιάννενα, Άρτα και Πρέβεζα
• Στα Γιάννενα συνελήφθησαν από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 31χρονος αλλοδαπός και δύο ημεδαποί, ηλικίας 45 και 29 ετών, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για τα αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ελέγχων, βρέθηκε στην κατοχή των δύο ημεδαπών και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την οποία προηγουμένως, όπως προέκυψε από την έρευνα, είχαν προμηθευτεί από τον 31χρονο, έναντι χρηματικού ποσού.
• Στην Άρτα, συνελήφθη ένας 27χρονος αλλοδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.
• Στην Πρέβεζα συνελήφθη ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής πορτοφολιού στην Άρτα
• Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής πορτοφολιού και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 39 και 53 ετών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο κατηγορούμενες, το μεσημέρι της 25ης Ιουνίου, σε κεντρικό δρόμο της Άρτας, αφαίρεσαν, με τη μέθοδο της απασχόλησης, πορτοφόλι 95χρονου ημεδαπού, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα.