Πρόγραμμα Χορήγησης Επιταγών Θεάματος

on .

OAED

• Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Χορήγησης Επιταγών Θεάματος, το οποίο θα υλοποιηθεί από τον ΟΑΕΔ κατά τη χειμερινή περίοδο 2019-2020. Οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να υποβάλουν αίτηση από σήμερα, Παρασκευή και ώρα 08:00 π.μ. μέχρι την 31 Ιουλίου και ώρα 23:59. Οι πάροχοι των θεατρικών επιχειρήσεων θα υποβάλλουν αίτηση από τις 2 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.
Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι και άνεργοι, οι οποίοι το έτος 2018 είχαν τουλάχιστον 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΕΦΚΑ ή έλαβαν από τον ΟΑΕΔ τουλάχιστον 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 2 μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή συγκεντρώνουν τουλάχιστον 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας), καθώς και εγγεγραμμένοι άνεργοι με συνεχόμενη ανεργία τεσσάρων τουλάχιστον μηνών κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων.
•Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν από τον διαδικτυακό τόπο του Ο.Α.Ε.Δ. www.oaed.gr.